(Yoga) Retraites

Yoga bij zonsopkomst, zonsondergang, overdag, op het landgoed, bij het zwembad en in het natuurpark. Alle locaties hebben een eigen 'vibe' en brengen je rust, verdieping en ontspanning.

Wat kun je verwachten?

Locatie

Mirador de la Alcaidia is een uitstekende plek voor een (yoga) retreat. Het landgoed met 3 huizen, zwembad, buitenkeuken en spectaculair uitzicht biedt volop mogelijkheden. Er zijn vele diverse plekken waar (yoga)lessen gegeven kunnen worden. Zowel op het landgoed als in de nabije omgeving.

Programma

Tijdens een (yoga) retreat krijg je dagelijks meerdere yogalessen op diverse momenten. Gezond eten en drinken staan daarnaast centraal. Je kunt verder meedoen met diverse activiteiten of ga zelf op avontuur en ontdek de omgeving.

Organiseer je eigen retreat

Het is ook mogelijk om je eigen retreat te organiseren. Je huurt dan het landgoed inclusief de 3 huizen en faciliteiten. Indien wenselijk kunnen we eten en drinken faciliteren. Er kunnen maximaal 25 mensen in de diverse huizen slapen. Wil je dat iedereen een eigen kamer heeft dan is het maximum 8 personen.

Neem contact op

Netherlands