Workations

Werk in alle rust aan je eigen bedrijf met dit spectaculaire uitzicht. We organiseren regelmatig workations voor beginnende en voor bestaande ondernemers. Je gaat terug naar Nederland met nieuwe ideeën en concrete acties.

Locatie

Mirador de la Alcaidia is een uitstekende plek voor een workation. Het landgoed met 3 huizen, zwembad, buitenkeuken en biertap (!) biedt volop mogelijkheden. 

Natuurlijk zijn er meerdere werkplekken met WIFI, zowel binnen als buiten.

Programma

Het programma van de workations varieert maar zal altijd bestaan uit individuele- en groepssessies met een coach, voldoende ruimte om aan je bedrijf te werken, lokale activiteiten, gezelligheid en lekker eten en drinken. Je mag overal aan meedoen, maar niets hoeft. Ben je dus net lekker in de flow van je eigen bedrijf, ga daar vooral mee verder.

Organiseer je eigen Workation

Het is ook mogelijk om je eigen workation te organiseren. Je huurt dan het landgoed inclusief de 3 huizen en faciliteiten. Indien wenselijk kunnen we eten en drinken faciliteren. Er kunnen maximaal 25 mensen in de diverse huizen slapen. Wil je dat iedereen een eigen kamer heeft dan is het maximum 8 personen.

Neem contact op

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.